Laman

Selasa, 21 Februari 2017

Kisah angling dharma versi bahasa belanda

Kisah angling dharma versi bahasa belanda


Hengelen Dharma is een legende in de Javaanse traditie, die wordt beschouwd als een incarnatie van Vishnu, de figuur van de koning in het koninkrijk Mlowopati. Een van de privileges hij de mogelijkheid om de taal van alle dieren kennen. Daarnaast wordt het ook wel als een afstammeling van Arjuna, een centrale figuur in het verhaal van de Mahabharata. Hij deelde patihnya, Batik Madrim kunnen maken Mlowopati geweldig zijn om een ​​aantal belangrijke gevechten te winnen.

Hengelsport Dharma staat bekend als de koning die verstandig. Hij is ook beroemd zou de natie te onderwerpen en staan ​​bekend om het hebben van een breed scala van erfstuk zoals Kris Ronde Geni, Arrow Pasopati, en nog veel meer.

In aanvulling op het graf van Koning Angling Dharma is er ook het graf van de hertog, Batik Madrim en er zijn ook zeer diepe grot is een grot Grootmoeder Pikulun Dragon King Master Prabu Angling Darma. Naast de begraafplaats, zijn er ook een badhuis, die nog steeds in keramatkan door de plaatselijke bevolking.

Tot nu toe het bestaan ​​van het graf van Koning Angling Dharma is nog steeds verwarrend, omdat alleen de geschiedenis van de mond. Wat literatuur zegt dat Prabu Vissen Dharma in Bojonegoro was gestopt is momenteel een periode van straf en veroordeling tot een korhoen.

Hij werd gestraft door de godin Uma en Dewi Ratih voor het overtreden van zijn eigen belofte niet opnieuw te trouwen als een uitdrukking van zijn liefde voor de Godin Setyowati die zelfmoord pleegde. Woordbreuk toen Uma en Dewi Ratih test de stevigheid van die belofte door te verschijnen om een ​​oma en mooi meisje die lijkt op de Godin Setyowati zijn. Runtuhlahlah geloof en de Koning. Daarna veroordeelde hij een tweede keer door een gigantische mooie dochter en een man-etende vogels als korhoenders.

Op de volgende reis, kwam hij in Wonosari, Bojonegoro en de rest van het verhaal dat hij zou trouwen Dewi Srenggono, Trusilo en Mayangkusuno en dan had meerdere zonen.

The King nooit meer terug naar koninklijke Mlowopati en zijn vrouw en zoon. Toen het werd aangevallen Mlowopati Pancadnyono een gigantische koning, met de terugkeer van de koning Mlowopati, dan is de strijd is gewonnen, hoewel Batik Madrim en zijn troepen waren overweldigd.

Het is echter niet zeker of de Koning zich in Mlowopati tot het einde van het leven of niet. Dus tot op heden is nog een lange discussie over de locatie van het graf van Koning Angling Dharma.

Tot nu toe graf Angling Dharma Koning in de stad Pati wordt veel bezocht door pelgrims. Naast het feit dat een bedevaartsoord, is de plaats ook gebruikt als toeristische attracties omdat er Nogorojo Spring and Spring Nogonini ongerept.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
obat asam lambung di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar