Laman

Sabtu, 25 Februari 2017

Kisah angling dharma versi bahasa slovenia

Kisah angling dharma versi bahasa slovenia


Ribolov Dharma je legenda v javansko tradicijo, ki se šteje kot inkarnacija Višnuja, lik kralja v kraljestvu Mlowopati. Eden od privilegijev je sposobnost vedeti jezik vseh živali. Poleg tega se imenuje tudi kot potomec Arjuna, ki je osrednji lik v zgodbi o Mahabharata. Je delil patihnya, Batik Madrim sposobni narediti Mlowopati super pridobiti nekaj pomembnih bitk.

Ribiška družina Dharma je znan kot kralj, ki pametno. Bil je znan tudi mogoče podrediti narod in so znani ob različnih dediščina kot Kris okrogle Geni, Arrow Pasopati, in še veliko več.

Poleg grobnice kralja Ribiške Dharma je tudi grob vojvode, Batik Madrim in tam so tudi zelo globoka jama je jama Babica Pikulun Dragon King Master Prabu Ribiška Darma. Poleg pokopališča, obstajajo tudi kopališče, ki je še vedno v keramatkan domačini.

Do sedaj obstoj grobnici kralja Ribiške Dharma je še vedno nejasna, saj le zgodovino ust. Nekateri literatura pravi, da je Prabu Ribiška Dharma ustavili Bojonegoro trenutno doživlja obdobje kazni in obsojanja v na petelina.

Bil je kaznovan s boginja Uma in Dewi Ratih zaradi kršenja svojo obljubo, da ne bo spet poročiti kot izraz njegove ljubezni do boginje Setyowati, ki je storil samomor. Kršitev obljubo, ko Uma in Dewi Ratih preizkusili trdnost te obljube, ki se zdi, da je za babico in lepo dekle, ki spominja na Boginja Setyowati. Runtuhlahlah vera in kralj. Potem je obsodil drugič z velikan lepe hčerke in človek jedo ptice kot petelina.

Na naslednjem potovanju, je prišel v Wonosari, Bojonegoro in ostalim zgodbe je bil, da se poroči Dewi Srenggono, Trusilo in Mayangkusuno nato pa je imel več sinov.

Kralj ni nikoli vrnil v kraljevi Mlowopati in njegovo ženo in sinom. Ko so ga napadli Mlowopati Pancadnyono velikan kralja, z vrnitvijo kralja Mlowopati, potem je bitka zmagal, čeprav so preobremenjeni Batik Madrim in njene sile.

Vendar pa ni gotovo, ali je kralj naselili v Mlowopati do konca življenja ali ne. Torej, do danes je še dolga razprava v zvezi z lokacijo grobnici kralja Ribiške Dharma.

Do sedaj je grobnica Ribolovne Dharma King je v mestu Pati veliko obiskujejo romarji. Poleg tega, da romarski kraj, je mesto uporablja tudi kot turistične zanimivosti, ker Nogorojo pomlad in Spring Nogonini neokrnjene.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
Obat asma di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar