Laman

Senin, 13 Februari 2017

Kisah angling dharma versi bahasa Albania

Kisah angling dharma versi bahasa Albania

Angling Dharma është një legjendë në traditën javaneze, e cila konsiderohet si një mishërim i Vishnu, figura e mbretit në mbretërinë Mlowopati. Një nga privilegjet që ai është aftësia për të njeh gjuhën e të gjitha kafshëve. Përveç kësaj, ajo është quajtur edhe si një pasardhës i Arjuna, një figurë qendrore në historinë e Mahabharata. Ai ndau patihnya, Batik Madrim në gjendje të bëjë Mlowopati të jetë e madhe për të fituar disa beteja të rëndësishme.

Angling Dharma është i njohur si mbreti i cili me mençuri. Ai është gjithashtu i njohur mund të mposhtur kombin dhe janë të njohur për të pasur një shumëllojshmëri të gjerë të heirloom si Kris rrumbullakët Geni, Arrow Pasopati, dhe shumë më tepër.

Përveç varri i Mbretit Angling Dharma nuk është edhe varri i Dukës, Batik Madrim dhe ka edhe shpella të thella është një Gjyshja shpellë Pikulun Dragon Mbreti Master Prabu Angling Darma. Përveç varrezat, ka edhe një bathhouse, e cila është ende në keramatkan nga vendasit.

Deri më tani ekzistenca e varrit të mbretit Angling Dharma është ende konfuze për shkak se vetëm në historinë e gojës. Disa literatura thotë se, Prabu Angling Dharma kishte ndaluar në Bojonegoro është duke përjetuar një periudhë të dënimit dhe dënimin në një thëllëza.

Ai u dënua nga perëndeshë Uma dhe Dewi Ratih për shkelje pengun e tij të mos martohet përsëri si një shprehje e dashurisë së tij për të Goddess Setyowati i cili ka kryer vetëvrasje. Shkelja e premtimit, kur Uma dhe Dewi Ratih të provuar qëndrueshmërinë e këtij premtimi duke u shfaqur të jetë një plakë dhe vajzë e bukur ngjan Goddess Setyowati. Besimi Runtuhlahlah dhe Mbreti. Pastaj ai dënoi për herë të dytë me një vajzë gjigante të bukur dhe një njeri-ngrënie zog si thëllëza.

Në udhëtimin e ardhshëm, ai mbërriti në Wonosari, Bojonegoro dhe pjesa tjetër e tregimit ai ishte për t'u martuar Dewi Srenggono, Trusilo dhe Mayangkusuno dhe pastaj kishte disa djem.

Mbreti nuk u kthye në Mlowopati mbretërore dhe gruaja dhe djali i tij. Kur ajo ishte duke u sulmuar Mlowopati Pancadnyono një mbret gjigant, me kthimin e mbretit Mlowopati, atëherë beteja është e fituar, edhe pse Batik Madrim dhe forcat e tij ishin të tronditur.

Megjithatë, nuk është e sigurt nëse mbreti u vendos në Mlowopati deri në fund të jetës apo jo. Pra, deri më sot është ende një debat të gjatë në lidhje me vendndodhjen e varrit të mbretit Angling Dharma.

Deri më tani varri Angling Dharma Mbretit në qytetin e Pati është shumë më e vizituar nga pelegrinët. Përveç të qenit një vend i pelegrinazhit, vendi është përdorur edhe si atraksione turistike për shkak se nuk Nogorojo Pranvera dhe Pranvera Nogonini paprishur.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
obat asam lambung di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar