Laman

Senin, 20 Februari 2017

Kisah angling dharma versi bahasa denmark

Kisah angling dharma versi bahasa denmark


Lystfiskeri Dharma er en legende i javanesisk tradition, der betragtes som en inkarnation af Vishnu, tallet af kongen i riget Mlowopati. En af de privilegier, han er evnen til at kende sproget for alle dyr. Desuden er det også kaldet som efterkommer af Arjuna, en central figur i historien om Mahabharata. Han delte patihnya, Batik Madrim stand til at gøre Mlowopati være fantastisk at vinde nogle vigtige kampe.

Lystfiskeri Dharma er kendt som den konge, der klogt. Han er også berømt kunne kue nationen og er kendt for at have en bred vifte af arvestykke ligesom Kris Round Geni, Arrow Pasopati, og meget mere.

Ud til graven af ​​kong Lystfiskeri Dharma er der også grav hertugen, Batik Madrim og der er også meget dyb grotte er en hule Bedstemor Pikulun Dragon King Master Prabu Lystfiskeri Darma. Udover kirkegården, er der også et badehus, som stadig er i keramatkan af lokalbefolkningen.

Indtil nu eksistensen af ​​graven af ​​kong Lystfiskeri Dharma er stadig forvirrende, fordi kun historien om munden. Nogle litteratur siger, at Prabu Angling Dharma havde stoppet i Bojonegoro i øjeblikket oplever en periode med straf og fordømmelse i en ryper.

Han blev straffet af gudinden Uma og Dewi Ratih for at krænke sin egen løfte om ikke at gifte sig igen som et udtryk for hans kærlighed til gudinden Setyowati der begik selvmord. Overtrædelse af løftet, da Uma og Dewi Ratih teste fasthed dette løfte ved at optræde som en bedstemor og smuk pige ligner gudinden Setyowati. Runtuhlahlah tro og kongen. Så fordømte han en anden gang ved en kæmpe smuk datter og en menneskeædende fugle som ryper.

På den næste tur, han kom i Wonosari, Bojonegoro og resten af ​​den historie, han skulle giftes med Dewi Srenggono, Trusilo, og Mayangkusuno og derefter havde flere sønner.

Kongen vendte aldrig tilbage til royal Mlowopati og hans kone og søn. Da det blev angrebet Mlowopati Pancadnyono en kæmpe konge, med tilbagelevering af kongen Mlowopati, så slaget er vundet, selv om Batik Madrim og sine styrker blev overvældet.

Det er dog ikke sikkert, at kongen bosatte sig i Mlowopati indtil slutningen af ​​livet eller ej. Så indtil i dag er stadig en lang debat om placeringen af ​​graven af ​​kong Lystfiskeri Dharma.

Indtil nu Lystfiskeri Dharma kongens grav i byen Pati er meget besøgt af pilgrimme. Udover at være et valfartssted, er stedet også som turistattraktioner, fordi der Nogorojo forår og forår Nogonini uspolerede.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
obat asam lambung di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar