Laman

Selasa, 21 Februari 2017

Kisah angling dharma versi bahasa norwegia

Kisah angling dharma versi bahasa norwegia


Sportsfiske Dharma er en legende i javanesisk tradisjon, som regnes som en inkarnasjon av Vishnu, figuren av kongen i riket Mlowopati. En av de privilegier han er evnen til å vite hvilket språk av alle dyr. I tillegg er det også kalles som en etterkommer av Arjuna, en sentral skikkelse i historien om Mahabharata. Han delte patihnya, batikk Madrim stand til å gjøre Mlowopati være flott å vinne noen viktige kamper.

Angling Dharma er kjent som kongen som klokt. Han er også kjent kunne undertrykke nasjonen, og er kjent for å ha et bredt utvalg av arvestykke som Kris Round Geni, Arrow Pasopati, og mye mer.

I tillegg til graven til kong Angling Dharma er det også graven til hertugen, batikk Madrim og det er også svært dype grotten er en hule bestemor Pikulun Dragon King Master Prabu Angling Darma. I tillegg til kirkegården, er det også et badehus, som fortsatt er i keramatkan av lokalbefolkningen.

Inntil nå eksistensen av graven til kong Angling Dharma er fortsatt forvirrende fordi bare historien om munnen. Noen litteratur sier at Prabu Angling Dharma hadde stoppet i Bojonegoro er for tiden opplever en periode med straff og fordømmelse i en rype.

Han ble straffet av gudinnen Uma og Dewi Ratih for brudd på hans eget løfte om ikke å gifte seg igjen som et uttrykk for hans kjærlighet til Gudinnen Setyowati som begikk selvmord. Løftebrudd når Uma og Dewi Ratih teste fasthet av dette løftet ved å fremstå som en bestemor og vakker jente som ligner Gudinnen Setyowati. Runtuhlahlah tro og Kongen. Så fordømte han en gang av en gigantisk vakker datter og en menneskeetende fugl som rype.

På neste tur, kom han i Wonosari, Bojonegoro og resten av historien han skulle gifte seg med Dewi Srenggono, Trusilo, og Mayangkusuno og da hadde flere sønner.

Kongen aldri tilbake til konge Mlowopati og hans kone og sønn. Når det ble angrepet Mlowopati Pancadnyono en gigantisk konge, med retur av kongen Mlowopati, så slaget er vunnet, selv om Batikk Madrim og sine styrker var overveldet.

Det er imidlertid usikkert om kongen avgjort i Mlowopati frem til slutten av livet eller ikke. Så frem til i dag er det fortsatt en lang debatt om plasseringen av graven til kong Angling Dharma.

Inntil nå Angling Dharma kongens grav i byen Pati er mye besøkt av pilegrimer. Foruten å være et pilegrimsmål, er stedet også brukt som turistattraksjoner fordi det Nogorojo Spring og Spring Nogonini uberørte.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
Obat asma di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar