Laman

Sabtu, 18 Februari 2017

Kisah angling dharma versi bahasa Kroasia

Kisah angling dharma versi bahasa Kroasia


Ribolov Dharma je legenda u javanski tradiciji, koja se smatra kao inkarnacija Višnua likom kralja u kraljevstvu Mlowopati. Jedna od privilegija je sposobnost da znaju jezik svih životinja. Osim toga, ona također zove kao potomak Arjuna, središnja figura u priči o Mahabharate. On je podijelio patihnya, Batik Madrim u mogućnosti da Mlowopati biti velika osvojiti neke važne bitke.

Ribolov Dharma je poznat kao kralj koji je mudro. On je poznat i mogao ukrotiti naciju, a poznati su po tome što je mnoštvo dragocjenost kao što je Kris Okrugli Geni, Arrow Pasopati, i još mnogo toga.

Uz grob kralja sportski ribolov Dharma tu je i grob vojvode, batik Madrim a tu su i vrlo duboko špilja je špilja baka Pikulun Dragon kralj Master Prabu Ribolov Darma. Osim groblju, tu su i Bathhouse, koja je još uvijek u keramatkan od strane lokalnog stanovništva.

Do sada je postojanje grobnice kralja sportski ribolov Dharma i dalje zbunjuje jer samo povijest usta. Neki literatura kaže da Prabu Ribolov Dharma je zaustavljen u Bojonegoro trenutno doživljava period kazne i osude u ruševca.

Kažnjen je božica Uma i Dewi Ratih zbog kršenja svoje obećanje da više neće ženiti kao izraz njegove ljubavi prema božici Setyowati koji je počinio samoubojstvo. Kršenje obećanja kada Uma i Dewi Ratih testirati čvrstoću to obećanje tako što se prikazuje na baku i lijepu djevojku nalik boginje Setyowati. Runtuhlahlah vjera i kralj. Zatim je osudio po drugi put od strane div prekrasne kćeri i čovjek-jedući ptice kao ruševca.

Na sljedeći izlet, on je stigao u Wonosari, Bojonegoro i ostatak priče je bio da se uda Dewi Srenggono, Trusilo i Mayangkusuno a zatim je imao više sinova.

Kralj nikada nije vratio na kraljevskom Mlowopati i njegove supruge i sina. Kada je napadnut Mlowopati Pancadnyono div kralja, s povratkom kralja Mlowopati, onda bitka je osvojio, iako je Batik Madrim i njegove snage su osvaja.

Međutim, nije sigurno da li je kralj nastanio u Mlowopati do kraja života ili ne. Dakle, do danas je još dug rasprava o lokaciju grobnice kralja sportski ribolov Dharme.

Do sada udičarenje Dharma Kraljev grob u gradu Pati puno posjećuju hodočasnici. Osim što je mjesto hodočašća, mjesto je također koristi kao turističkih atrakcija, jer ima Nogorojo proljeće i proljeće Nogonini netaknuta.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
obat asam lambung di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar