Laman

Jumat, 16 Desember 2016

Kisah Maleficent dalam bahasa Belanda

Kisah Maleficent dalam bahasa Belanda


Het verhaal begint met het verhaal van een oude vrouw. Een jonge fee genaamd Maleficent leeft sterk in de Moren, grenzend faerie koninkrijk van de mens. Als jong meisje, werd ze verliefd op een menselijke jongen, een boerenjongen, genaamd Stefan die is gek op Maleficent en grote ambitie om koning te zijn. Ze ontmoetten elkaar toen Stefan in de wereld kwam om Moors stelen. Uiteindelijk worden ze vrienden, Stefan kussen Maleficent (Isobelle Molloy) en noemen het een kus True Love. Hij en Stefan samen opgegroeid tot op een dag Stefan niet meer komen om hem te zien. Stefan volwassene (Sharlto Coopley) wil zijn droom van het leven in een paleis te bereiken. Ondertussen, volwassen fee Maleficent wordt de sterkste, de vleugels groeien breder dan de andere feeën dat hij gerespecteerd in de wereld Moren.

Maleficent versloeg de krachten van Koning Henry (Kenneth Cranham) in een strijd waarin het koninkrijk van mannen vielen de Moren. Koning van de pijn en bood zijn kroon aan iedereen die Maleficent kon doden. Stefan kwam in de nacht en drugs, maar kon hem niet doden. Tot slot, Stefan brandende vleugels Maleficent met behulp van ijzer (stoffen die de fee te doden) en breng het aan de koning als bewijs van de moord.

Maleficent diepbedroefd over de verraad en verlies van vleugels. Hij begon het rijk der duisternis te bouwen in de fee rijk. Hij redde Diaval (Sam Riley), die zwoer om Hem te dienen voor het leven. Diaval worden vrienden en vertrouwen. Diaval kan de vorm van een kraai te veranderen in een mens om de taken die door de boze Malafide uit te voeren.

Op een dag, Diaval vertellen dat Stefan is nu de koning zal zijn pasgeboren dochter, Aurora dopen. In ruil voor het verraden van Stefan, Maleficent komt onuitgenodigd en vervloekt met een vloek slapende baby. Aurora zal voor altijd slapen op 16de verjaardag nadat prikte haar vinger spinner tool. Stefan smeekt om genade. Maleficent vloeken te verlenen aan een tegengif voor de kus van ware liefde, dat is bedoeld om te bespotten "de kus van ware liefde" te leveren kan niet bestaan.

Stefan branden spindop en verborg zich in een afgesloten ruimte. Hij stuurde Aurora om te leven in het bos met drie feeën (Juno Temple, Imelda Staunton, Lesley Manville) tot de dag van de 16e verjaardag van koning Stefan achtervolgd door schuld, hoe meer paranoïde, kwaad en wraak tegen hem.

Hoewel Maleficent haat Aurora (Elle Fanning), maar hij zorgde voor de afstandsbediening wanneer de feeën nalatigheid of niet aan zijn werk te doen. Op de leeftijd van 15 jaar, ontmoet Aurora en Maleficent Maleficent wordt aangenomen dat de goede fee, die door de jaren heen bewaakt. Aurora brachten veel tijd in het bovennatuurlijke tot Malafide bewust dat hij begon te graag de prinses. Hij probeerde om de vloek van de slaap te verwijderen, maar tevergeefs.

Toen Aurora ontmoet Prins Phillip (Brenton Thwaites), zijn ze onderling tot elkaar aangetrokken. Phillip was op weg naar het paleis van koning Stefan, maar beloofde terug te komen snel om het te zien. Op de dag voor de verjaardag van de 16e, de Aurora zijn wens om te verblijven met Maleficent in het koninkrijk. Echter, de elf laat slip vertelt Aurora over de vloek van het kwaad Maleficent. Verdrietig, Aurora ging naar het koninkrijk van zijn vader.

Aurora Stefan opgesloten in een veilige kamer tot zonsondergang op de verjaardag van Aurora. Echter, Aurora ontsnapt uit een afgesloten kamer en liepen naar de gevangenis, dat alle tools die zijn in brand gestoken spinner houdt. Een spinnewiel op magische wijze verschijnt en Aurora prikte een vinger op de naald. Maleficent die er niet in slagen om Aurora te beschermen, sluipen in het kasteel paleis. Hij hoopt dat Phillip de vloek kan breken. Phillip en Maleficent kussen niet excuses aanbieden aan de prinses. Maleficent en Aurora kuste haar voorhoofd wakker omdat "ware liefde" voor Aurora Maleficent als de liefde van een moeder voor haar dochter. Aurora bevestigd zijn verlangen om te verblijven met Maleficent in het bovennatuurlijke.

Terwijl hij probeert te ontsnappen, Maleficent gevangen genomen door ijzeren netten. Maleficent kan niet winnen van de keeper en Stefan droegen en ijzeren wapens. Met de magische laatste, Maleficent transformeren in een draak Diaval. Hij bijna werd vermoord, maar Aurora Maleficent bevrijden vleugels eens gestolen door zijn vader. Met vleugels, Maleficent versloeg Stefan die vervolgens overleed.

Aurora werd koningin die erin slaagde om de twee koninkrijken, de koninkrijken der mensen, en feeën, waar Phillip ook samen met Aurora verenigen. De verteller ontdekken dan oude vrouw die mij dit verhaal, dat is Aurora verteld. Aan het eind van het verhaal, Aurora zei dat het koninkrijk niet kan worden verenigd door een held of een bad guy, maar door iemand die een held op hetzelfde moment de bad guy-Maleficent geworden.
Artikel sebelumnya :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar