Laman

Rabu, 14 Desember 2016

Kisah Maleficent dalam bahasa Bosnia

Kisah Maleficent dalam bahasa Bosnia


Priča počinje sa pričom starice. Mlada vila po imenu Maleficent živi jak u Moors, graniči Faerie kraljevstvo čovjeka. Kao mlada djevojka, ona se zaljubila u ljudskom dječak, farmi dječak, po imenu Stefan koji je lud za Štetan i velike ambicije da bude kralj. Upoznali su se kada je Stefan došao na svijet da ukrade Moors. Na kraju, prijatelji postaju, Stefan ljube Maleficent (Isobelle Molloy) i zovemo poljubac True Love. On i Stefan odrastao zajedno sve dok jednog dana Stefan više ne dolazi da ga vidi. Stefan odraslih (Sharlto Coopley) želi da postigne svoj san živi u palati. U međuvremenu, za odrasle vila Maleficent postaje najjači, krila rastu širi od drugog vile da on poštuje u svijetu Moors.

Štetan porazio snage kralja Henry (Kenneth Cranham) u bici u kojoj je kraljevstvo muškaraca napala Moors. Kralj bola i ponudio svoju krunu da neko ko bi mogao ubiti Maleficent. Stefan je u noći i uzimati drogu, ali nije mogao da ga ubije. Na kraju, Stefan gori krila Maleficent pomoću željeza (supstance koje ubijaju vila) i dovesti ga kralju kao dokaz ubistva.

Štetan slomljenog srca zbog izdaje i gubitka krila. On je počeo da gradi kraljevstvo tame u vilu domenu. Spasio Diaval (Sam Riley) koji se zakleo da mu služe za život. Diaval postaju prijatelji i povjerenje. Diaval može promijeniti oblik vrana u ljudski za obavljanje poslova dao zla Maleficent.

Jednog dana, Diaval reći da Stefan je sada kralj će krstiti svoju novorođenu kćer, Aurora. U zamjenu za izdaju Stefan, Maleficent dolazi nepozvan i psovao sa prokletstvo spavanje beba. Aurora će zauvijek spavati na 16. rođendan nakon što je ubola prstom pauk alat. Stefan moli za milost. Štetan psovke odobriti da pruži protivotrov za poljubac prave ljubavi koja ima za cilj da se ruga "poljubac prave ljubavi" možda ne postoji.

Stefan spaliti bradavica pauka i sakrio u zaključanoj sobi. On je poslao Aurora da živi u šumi sa tri vile (Juno Temple, Imelda Staunton, Lesley Manville) do dana 16. rođendana kralja Stefana progoni krivice, više paranoičan, zla i osvete protiv njega.

Iako Štetan Mrzim Aurora (Elle Fanning), ali on se pobrinuo za daljinski kada vile nemarnog ili nije da radi svoj posao. U dobi od 15 godina, upoznao Aurora i Maleficent Maleficent Smatra se da je dobra vila koja je čuvala tokom godina. Aurora puno vremena provedenog u natprirodno dok Maleficent svjestan da je počeo da voli princezu. On je pokušao da ukloni prokletstvo sna, ali uzalud.

Kada Aurora zadovoljava princ Phillip (Brenton Thwaites), oni se međusobno privlače jedni druge. Phillip je bio na putu u dvorac kralja Stefana, ali je obećao da će se vratiti uskoro da ga vidim. Na dan uoči godišnjice 16., Aurora je izrazio želju da ostane sa Štetan u kraljevstvu. Međutim, elf omaklo govori Aurora o prokletstvu zla Maleficent. Feeling sad, Aurora je otišao u kraljevstvo svoga oca.

Aurora Stefan zaključani u sigurnom sobi dok zalazak sunca na godišnjicu Aurora. Međutim, Aurora pobjegao iz zaključane sobe i zalutao u zatvor koji sadrži sve alate koji su zapalili pauk. A kolovrat magično se pojavljuje i Aurora zabode prst na iglu. Štetan koji ne štite Aurora, krišom u zamak palače. On se nada da će Phillip mogli slomiti prokletstvo. Phillip i Štetan poljubaca nije da se izvini princezu. Štetan i Aurora poljubio čelo probudio jer "pravu ljubav" za Aurora Maleficent kao ljubav majke da joj kćer. Aurora je potvrdio svoju želju da ostane sa Štetan u natprirodno.

Dok pokušava pobjeći, Maleficent zarobili željeza mrežama. Štetan ne može pobijediti golmana i Stefan su nosili i željeza oružja. Sa magijom prošle, Maleficent pretvori u zmaja Diaval. On je skoro poginuo, ali Aurora Maleficent oslobađajući krila jednom ukrao njegov otac. S krilima, Maleficent tukli Stefan koji je potom umro.

Aurora je postala kraljica koji je uspeo da ujedini dva kraljevstva, kraljevstvo ljudi, i vile gdje Phillip i pridružio sa Aurora. Narator onda otkriti starica koja mi je rekla tu priču, što je Aurora. Na kraju priče, Aurora je rekao da je kraljevstvo se može ne ujedinjeni heroj ili loš momak, ali neko ko je postao junak istovremeno zlikovac-Maleficent.
Artikel sebelumnya :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar