Laman

Kamis, 15 Desember 2016

Kisah Maleficent dalam bahasa Denmark

Kisah Maleficent dalam bahasa Denmark

Historien begynder med historien om et gammelt kvinde. En ung fe ved navn Maleficent lever stærkt i maurerne, der grænser faerie rige mand. Som en ung pige, faldt hun i kærlighed med et menneskeligt dreng, en bondedreng, opkaldt Stefan som er vild med Maleficent og store ambition om at være konge. De mødtes, da Stefan kom til verden for at stjæle maurerne. Til sidst bliver de venner, Stefan kysse Maleficent (Isobelle Molloy) og kalder det et kys True Love. Han og Stefan voksede op sammen, indtil en dag Stefan ikke længere kommer til at se ham. Stefan voksen (Sharlto Coopley) ønsker at nå sin drøm om at leve i et palads. I mellemtiden, voksen fe Maleficent bliver den stærkeste, vingerne vokser bredere end de andre feer, som han respekterede i verden maurerne.

Maleficent besejrede kræfter kong Henry (Kenneth Cranham) i en kamp, ​​hvor rige mænd angreb maurerne. Kongen af ​​smerte og tilbød sin krone til alle, der kunne dræbe Maleficent. Stefan kom i nat og tage stoffer, men kunne ikke dræbe ham. Endelig Stefan brændende vinger Maleficent ved hjælp af jern (stoffer, der dræber fe), og bringe det til kongen som bevis for mordet.

Maleficent sønderknust over forræderi og tab af vinger. Han begyndte at bygge mørkets rige i fe rige. Han reddede Diaval (Sam Riley), der svor at tjene ham for livet. Diaval bliver venner og tillid. Diaval kan ændre formen på en krage til et menneske til at udføre de opgaver, som den onde Maleficent.

En dag, Diaval fortælle, at Stefan er nu kongen vil døbe sin nyfødte datter, Aurora. Til gengæld for at forråde Stefan, Maleficent kommer ubudne og forbandet med en forbandelse sovende baby. Aurora vil sove for evigt den 16. fødselsdag efter stak sin finger spinner værktøj. Stefan tigger om nåde. Maleficent forbandelser indrømmer at give en modgift til kys af ægte kærlighed, der er beregnet til at håne "kiss of ægte kærlighed" kan ikke eksistere.

Stefan brænde spindedyse og gemte sig i et aflåst rum. Han sendte Aurora til at leve i skoven med tre feer (Juno Temple, Imelda Staunton, Lesley Manville), indtil den dag, den 16 års fødselsdag kong Stefan hjemsøgt af skyldfølelse, jo mere paranoid, onde og hævn mod ham.

Selvom Maleficent hader Aurora (Elle Fanning), men han tog sig af fjernbetjeningen, når feer uagtsom eller undladt at gøre sit arbejde. I en alder af 15 år, mødte Aurora og Maleficent Maleficent menes, at fe, der bevogtet gennem årene. Aurora brugt en masse tid på det overnaturlige, indtil Maleficent klar over, at han begyndte at lide prinsessen. Han forsøgte at fjerne den forbandelse af søvn, men forgæves.

Når Aurora møder Prince Phillip (Brenton Thwaites), er de gensidigt tiltrukket af hinanden. Phillip var på vej til slottet af kong Stefan, men lovede at komme tilbage snart til at se det. På dagen før årsdagen for 16., Aurora udtrykte sit ønske om at bo hos Maleficent i riget. nissen Lad dog slip fortæller Aurora om forbandelse den onde Maleficent. Følelse trist, Aurora gik til sin fars rige.

Aurora Stefan låst inde i et sikkert rum indtil solnedgang på årsdagen for Aurora. Men Aurora flygtede fra et aflåst rum og vandrede ind i fængslet, der holder alle de værktøjer, der er blevet sat i brand spinner. En spinderok magisk vises, og Aurora jabbed en finger på nålen. Maleficent der ikke formår at beskytte Aurora, snige sig ind i slottet palads. Han håber, at Phillip kunne bryde forbandelsen. Phillip og Maleficent kys undlod at undskylde til prinsessen. Maleficent og Aurora kyssede hendes pande vågnede op, fordi "ægte kærlighed" for Aurora Maleficent som kærlighed en mor til sin datter. Aurora bekræftede hans ønske om at bo hos Maleficent på det overnaturlige.

Mens han prøvede at flygte, Maleficent fanget af jern net. Maleficent kan ikke slå målmanden og Stefan var iført og jern våben. Med den magiske sidste, Maleficent forvandle sig til en drage Diaval. Han blev næsten slået ihjel, men Aurora Maleficent befri vinger engang stjålet af sin far. Med vinger, Maleficent slog Stefan som derefter døde.

Aurora blev dronning, der formåede at forene de to riger, rige mænd, og feer, hvor Phillip også sluttede med Aurora. Fortælleren derefter afdække gammel kvinde, der fortalte mig denne historie, som er Aurora. I slutningen af ​​historien, Aurora sagde, at riget kan forenes ikke med en helt eller en skurk, men af ​​en, der blev en helt på samme tid skurken-Maleficent.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar