Laman

Senin, 19 Desember 2016

Kisah Maleficent dalam bahasa Norwegia

Kisah Maleficent dalam bahasa Norwegia


Historien begynner med historien om en gammel kvinne. En ung fe heter Maleficent leve sterkt i maurerne, som grenser faerie rike mannen. Som ung jente, hun ble forelsket i et menneske gutt, en bondegutt, heter Stefan som er gal om Maleficent og store ambisjoner om å bli konge. De møttes da Stefan kom til verden for å stjele maurerne. Etter hvert blir de venner, Stefan kyssing Maleficent (Isobelle Molloy) og kaller det et kyss True Love. Han og Stefan vokste opp sammen helt til en dag Stefan ikke lenger kommer til å se ham. Stefan voksen (Sharlto Coopley) ønsker å nå sin drøm om å bo i et palass. I mellomtiden blir voksen fe Maleficent den sterkeste, vingene vokse seg bredere enn de andre alvene som han respektert i verden maurerne.

Maleficent beseiret styrkene til kong Henry (Kenneth Cranham) i en kamp der rike menn angrep maurerne. Kongen av smerte og tilbød sin krone til den som kunne drepe Maleficent. Stefan kom i natt og ta narkotika, men kunne ikke drepe ham. Til slutt, Stefan brennende vinger Maleficent ved hjelp jern (stoffer som dreper fe) og bringe den til kongen som bevis for drapet.

Maleficent knust over svik og tap av vingene. Han begynte å bygge mørkets rike i fe riket. Han reddet Diaval (Sam Riley) som sverget på å tjene ham for livet. Diaval blir venner og tillit. Diaval kan endre formen på en kråke i et menneske til å utføre de oppgavene som er gitt av den onde Maleficent.

En dag Diaval fortelle at Stefan er nå kongen skal døpe sin nyfødte datter, Aurora. Til gjengjeld for å forråde Stefan kommer Maleficent uoppfordret og forbannet med en forbannelse sovende baby. Aurora vil sove for alltid den 16. bursdag etter stukket fingeren hennes spinner verktøyet. Stefan ber om nåde. Maleficent forbannelser gi å gi en motgift til kyss av ekte kjærlighet som er ment å spotte "kiss of true love" ikke kan eksistere.

Stefan brenne spinneret og gjemte seg i et låst rom. Han sendte Aurora å leve i skogen med tre feer (Juno Temple, Imelda Staunton, Lesley Manville) helt til den dagen den 16. fødselsdagen til kong Stefan hjemsøkt av skyldfølelse, jo mer paranoid, ondskap og hevn mot ham.

Selv Maleficent hater Aurora (Elle Fanning), men han tok seg av fjernkontrollen når alvene uaktsom eller ikke klarte å gjøre jobben sin. I en alder av 15 år, møtte Aurora og Maleficent Maleficent antas at den gode fe som bevoktet gjennom årene. Aurora har brukt mye tid på det overnaturlige inntil Maleficent klar over at han begynte å like prinsessen. Han prøvde å fjerne forbannelsen på søvn, men forgjeves.

Når Aurora møter Prince Phillip (Brenton Thwaites), er de innbyrdes tiltrukket av hverandre. Phillip var på vei til palasset til kong Stefan, men lovet å komme tilbake snart for å se den. På dagen før årsdagen for 16. uttrykte Aurora sitt ønske om å bli med Maleficent i riket. Men elf la slip forteller Aurora om forbannelsen av den onde Maleficent. Følelsen trist, Aurora gikk til sin fars rike.

Aurora Stefan låst i et trygt rom til solnedgang på årsdagen for Aurora. Men Aurora rømt fra et låst rom og vandret inn i fengselet som inneholder alle de verktøyene som har blitt satt i brann spinner. En rokk magisk vises og Aurora stakk en finger på pinnen. Maleficent som er ikke å beskytte Aurora, snike seg inn i slottet palass. Han håper at Phillip kunne bryte forbannelsen. Phillip og Maleficent kysser ikke klarte å si unnskyld til prinsessen. Maleficent og Aurora kysset henne på pannen våknet opp fordi "true love" for Aurora Maleficent som kjærligheten til en mor til sin datter. Aurora bekreftet sitt ønske om å bli med Maleficent i det overnaturlige.

Mens du prøver å unnslippe, Maleficent fanget av jern garn. Maleficent kan ikke slå keeper og Stefan hadde på seg og våpen av jern. Med den magiske siste, Maleficent forvandle seg til en drage Diaval. Han ble nesten drept, men Aurora Maleficent frigjøre vingene gang stjålet av sin far. Med vinger, Maleficent slå Stefan som deretter døde.

Aurora ble dronning som klarte å forene de to riker, rike menn, og alver der Phillip også sluttet med Aurora. Fortelleren deretter avdekke gammel kvinne som fortalte meg denne historien, som er Aurora. På slutten av historien, sa Aurora at riket kan forenes ikke av en helt eller en dårlig fyr, men av noen som ble en helt samtidig slemmingen-Maleficent.
Artikel sebelumnya :

Obat asam urat di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar